Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Førsteholdet fylder fem

TiraPosted by Annie Larsen Mon, March 09, 2015 07:57:26
I dag fylder Tiras eneste hvalpekuld fem år. Jeg har feåt den sødeste hilsen fra "Truntens" hundelånere.smiley

Hvor er tiden blevet af? For godt 5 år siden havde vi mistet vores elskede Kanthor. Jeg havde skrevet en lille artikel på Islandshunden at hvis nogen skulle have deres Islænder i pleje så kunne de spørge.

Der kom en henvendelse fra Jørgen. Vi kendte hinanden periferisk fra vores arbejdsliv.

Det har udviklet sig til at det slet ikke er Bodil & Jørgen’s hund mere, men VORES gentager VORES hund. Bodil og Jørgen får kun lov at låne den.

Vi får af og til vores hund hjem og hun ved hvor hun hører til, det går med 100km i timen op af havegangen og hen til døren – jo hun kan lide at komme hjem.

Så står den på ”havetur” med 200 km i timen ivrigt bjæffende ”her bestemmer jeg”. Nogle gode hundevenner er her også, Sigurd, japansk spids, Happy, stor labrador og flere andre. Vores hund kommer fint ud af det med de andre af ”vores” hunde.

Ikke alene har vi fået en dejlig hund men også et par gode venner i Bodil & Jørgen, vi hygger os gevaldigt. Det eneste der kan være at klage over er at selv om Kempa har sendt en sms: ”I behøver ikke at komme efter mig, jeg har det fint”. Så kommer de alligevel og ””tvinger”” hende med ud til dem.

Selvfølgelig skal vores hund have fødselsdagsgave, kan man sige at 5 hunde år er en halvrund fødselsdag? Så den er pakket ind og vil blive overbragt på dagen. Hun er i øvrigt meget mere””velopdragen”” når hun har været her, eller er det bundforkælet?.

Herover de to sidstfødte Kempa & Kappi
fotos Bernt