Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Det rene lort

HuniPosted by Annie Larsen Fri, August 30, 2019 20:43:35

Min næstsidste sætning i sidste blogindlæg:

”Indvortes kan det konstateres at Hunis tarm er 100% i orden- han skider fuldstændig normalt og i en konsistens man kun kan blive glad i låget af.”

Den holder så ikke længere.smiley

August måned har i den grad været med ” en tarm med periodiske forstyrrelser” – det afstedkom med en total nedsmeltning i sidste weekend.

Der havde over nogle dage været noget ”uro” – så da vi var til sundhedskomtrol (23.8) bad jeg om en Giardia test (for en sikkerheds skyld) – den var så heldigvis negativ.smiley

Søndag d. 25.8 meldte der sig så en akut diarre, der absolut skulle tjekkes af en dyrlæge- Fru Larsen ved om nogen, hvor hurtigt en hund går i væskeunderskud – Det kunne så heldigvis konstateres at ”der var Huni ikke” – så en masse ”stoppende” og dietfoder med hjem så bedres Hunivaps ganske hurtigt.

Men om jeg begriber, hvorfor Huni skal plages på den konto – han får tip top foder- rene økologiske tyggeting- hovedsaligt Wolfspirrit/fisk og kyllingepølser(uden gluten) til træning- Jeg har virkelig søgt i min hjerne for at finde et mønster – og men er helt ”blank” for, hvad der kan udløse ”den dårlige lort”-

Pt er Huni tilbage med fin lort – smiley

Vagtdyrlægen, der grundigt gennemgik Hunis sygejournal kunne se, at det jo var sket nogle gange at han havde disse ” diarreer” – ”Er han Stresset” – var et af spørgsmålene! – Ja – Joo ,: siger Fru Larsen: han er jo en hund der kører i et højt gear.

Bakteriefloraen viste ikke noget unormalt.

Nu er vi efter 5 dages pause så småt startet træning op – Det jeg nu vælger er at separere ”wolfspirrit” – nedgradere ”godbidderne” til det halve , hvilket så også giver kortere træningssession.

Det skal siges vi hen over sommeren har trænet rigtig meget – et sommerkort på garbogård- giver rig mulighed for så meget god træning at man (Huni) måske kunne ende med en ”overfodring”, hvilket er min eneste analyse på problemet lige nu.smiley