Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Flexliner på godt og ondt

HverdagenPosted by Annie Larsen Wed, October 14, 2015 09:37:50
De fleste ved, at flexliner er noget skidt, man bør holde sig fra.smiley
Dog er de jo ret praktiske, når man er steder, hvor hunde ikke må være løse eller der er noget galt med hørelse, så hunden ikke kommer på indkald (Hunivappen tilhører sidste kategori).smiley
Tira var ret gammel før hun blev introduceret til flexlinen - tror det har været ved 2. eller 3. løbetid, hvor der også skete noget med hendes ører, når hun var i den tilstand.
Det har ikke været nemt med Huni, han vil bare ikke lære det der med at gå pænt i line -
Den tredje Julius-sele er indkøbt, da to er så nedslidte grundet træk på gåture.
Derfor har han ikke gået ret meget i flexline. Først her fornylig har der været så meget hul igennem pandelappen, at det har kunnet bonne ud i "præmien" "flexline på stranden og i skoven.
Da det ikke altid er lige nemt med to vimse hunde i snor, valgte jeg at skifte mine gamle flexliner (med rund snor) ud med de nye "tape-liner".
Disse skulle ikke være lige så farlige som førstnævnte. Det har heller ikke voldt problemer at gå med dem før i søndags, hvor Huni var så uheldig at få viklet to bagtæer ind i linen og han desværre fik trukket lige vel rigeligt.smiley
Et hyl tilkendegav da også, at det var noget han kunne mærke. Der var dog intet at bemærke efterfølgende og vi gik hele turen uden jeg kunne se nogen halten.
Jeg skal dog love for, at efter hjemkomsten var det en lille sølle dreng, der gik på tre ben.smiley
Jeg kunne dog heldigvis få lov at mærke og fandt ingen hævelse.
Herefter fik han smertestillende og da der ikke er optrådt nogen hævelse eller anden forværring har vi taget det med ro (og kun i alm. line).
Det skal dog siges, at det der "med rolige gåture" er en meget vanskelig øvelse - og det mærkes tydeligt på energiniveauet indendørs, at han mangler sine løbebadeture på stranden, hvor hørelsen mærkværdigvis fungerer en hel del bedre når han er i vandet.smiley