Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Tanker om 2016

TræningPosted by Annie Larsen Mon, January 25, 2016 16:17:53

Det er dog utrolig som tiden løber stærkt.

En mrd. til forår - det glæder vi os til - især med noget lys over land.smiley

Træningsmæssigt ligger vi ikke på den lade side. Hunivappen og jeg er startet hos ny LP-instruktør, da Fru Skrap lukkede sin træning 1. december.

Vi går nu hos Trine Rafn i Hillerød og det er vi rigtig glade for, at der så også kun er en halv times kørsel er ren luksus.

PT selvtræner vi hver onsdag med "onsdagsmorgenfruerne". vi er 3 pensionister og en arbejder, der nyder den gode at kunne træne om formiddagen og lejer os ind på Garbogård.smiley

Det en ren lykke at kunne leje sådanne fine træningsbetingelser og der er rigelig plads til os alle og hver vores træningsnørderier.

Begge hunde træner rally og tricks. Tira skal gå 2 rallyprøver i februar, det glæder jeg mig til.

Hunivappen har stadig meget brug for at blive socialiseret. Især at kunne møde andre hanhunde uden at gå op i limningerne. Jeg vil tro vi debuterer i LP 1 til klubtræf i september. Han er rigtig - rigtig dygtig, men vil nok lade sig aflede af de mange forstyrrelser, der er til en prøve - nu ser jeg på det - er han klar så gør vi det og ellers venter jeg bare - Der er ikke nogen dato på, hvornår jeg forventer noget som helst fra den bette dreng - vi når nok det vi skal lige så stille og roligt, men jeg vil nok lægge mig i selen for at se om jeg kan hente en DM-kval i Rally til begge hunde (eller bare en af dem) - det er så hyggeligt at være til DKK`s kreds DM. smiley