Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Limninger i flere lag

HverdagenPosted by Annie Larsen Tue, February 09, 2016 10:03:55

Jeg har i et tidligere blogindlæg skrevet om Hunivappens limninger i forhold til at møde fremmede (han)hunde.

Det er noget vi øver os rigtig meget i. Det vil sige vi forsøger at undgår dem vi ved giver udfordringer. Det er nemlig ikke altid Huni, der starter med at puste sig op. Er det sorte fremmede hunde så er det ofte Tira, der ligger i spids med oppustethed.

Forleden fik vi dog en oplevelse som ganske gevaldigt rykkede i samtlige to og firbenedes limninger.smiley

Vi kom- som vi plejer – hen ad vejen ind til skoven. Pludselig kommer der to boksere (hunde) løbende direkte mod os. En meget stor han, og en yngre tæve.

”DE GØR IKKE NOGET” – råbte ejeren, der var lige i nærheden. Inden jeg nåede at fortælle ham at det kunne mine måske finde på, var jeg omringer at fire hunde, der legede ”kluddermor” – Et held var det at hundene ikke var sorte – Dem har Tira dårlige oplevelser med.

De var tigerstribede og tidligere møder med andre boksere har været fine.

Heldigvis havde ejeren rimeligt styr på sine hunde og fik dem hente tilbage og puttet i bilen.

Lykkelig var jeg over at der ikke skete noget, men mest at begge mine hunde faktisk ikke på noget tidspunkt i scenariet gjorde anstød til at gå op i limningerne (hvilket jeg næsten var) og ønskede at måle muskler med de besøgende.smiley

Og det går meget meget bedre for Hunivappen. Han kan passere hanhunde som han tidligere brummede af flere meter før vi mødtes, men jeg er også blevet god til at se om hjørner og aflede med masser af mad.smiley

Det går så godt, at jeg har vovet pelsen og tilmeldt den unge mand op til flere rallyprøver her i foråret.