Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Nytår med bravur

HverdagenPosted by Annie Larsen Tue, January 03, 2017 17:11:51

Selv om nytår nu er overstået skriver jeg (mest for min egen skyld), hvordan Hunivaps klarede sin første nytårsaften som enehund.

Tira var de par sidste år blevet mere og mere utryg og bange for fyrværkeriet. Vi bor ganske vist i et militærområde, hvor der ofte skydes med kanoner – dem har der aldrig været reaktioner på.

For at imødegå meget bange og utrygge hunde havde jeg sidste år startet op med Zylkene-adapter allerede midt i novenber samt Zylkenepiller fra start af december. Selve nytårsaften blev fodret delt op i 4 portioner og serveret med tre timers mellemrum i blandet en slat babymælk NAN 1.

Hundene blev passet af min yngste datter og hun kunne berette om to rimeligt rolige hunde.

I år skulle vi afholde nytårsaften hjemme med gode venner for sådan ca. 29. år i træk.

Opskriften til Huni var næsten den samme – kun ventede jeg med at sætte adapter op til midt i december, hvor jeg også gav pille.

Vi har været utrolig heldig i år med, at der næsten ikke har været noget skyderi før man ”måtte” og det i meget begrænset omfang. Selve nytårsaften blev der selvfølgelig skudt en del af, men Huni tog det i stiv pote – ville gerne skælde ud, men faldt hurtigt til ro når han fik besked om at det skulle vi voksne nok klare.

Alt hvad der hedder skralder, bordbomber eller andet nytårsgejl fandtes ikke på bordet og vi fik alligevel en fantastisk aften.

Huni var ude sidste gang kl. 22 (ganske som han plejer) – han fik klaret sine gøremål og gik nærmest i seng bagefter.

Vi andre sluttede festen kl. 02.00 og her var der ro over land, så Huni kunne få sig en sidste tissetur inden alle mænd og koner kunne tørne ind.