Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Update på Huni

HuniPosted by Annie Larsen Tue, February 07, 2017 13:54:59
Her tre døgn efter Hunis tarmnedsmeltning er han heldigvis ved at blive sig selv igen.
Lorten har fået form - tænk så glad man kan blive for at se en fast hundelortsmiley
Appetitten er gevaldig, men han er jo også en del i underskud.
I nat stod han op kl. 02.30 og det som jeg troede var bare en tissetår viste sig. at være hvalpen, som var ganske frisk og klar til morgenmad - det fik han så ikke da døgn-portionen var givet.
kl. 04.00 gik vi tur, da han vandrede hvileløst rundt i huset. Gevinsten her var en let samlet lort - godt så tænkte mor han skulle bare besørge.
Men nej han mente stadig det var morgen og mad tid. Mor var hård- han blev lukket ude i køkkenet - for mor her (der forøvrigt også har tilraget sig en mandeinfluenza fra Jan) var på ingen måde klar til at begynde dagen så tidligt.
Det gav så lidt ro og kl. 08.00, hvor stod Jan op. Endelig fik han så sin morgenmad og mor her gik i den store hundekurv for en ekstra lur.
Tre timers morgenlur hjalp gevaldigt på Fru Larsens korpus - Huni fik så i dag en lidt længere tur end han har gået de sidste par dage og her kom så dagens nok absolutte højdepunkt - en helt almindelig hundelort - ikke så pæn i farven - men det havde dyrlægen sagt nok ville tage lidt tid før den fik den helt rigtige hundelortefarve igen.
Glad i låget blev jeg - og Huni der stadig mangler en fuld opladning på batterierne - blev præmieret med frokost og en lur.