Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

ØV

HuniPosted by Annie Larsen Wed, February 08, 2017 14:19:06
Det skal åbenbart ikke være nemt at være Huni -
Han var igen klar i nat kl. 02.30 - vi gik en tissetur i haven og så ind igen.
En time efter stod han igen ved mors hovedpude - han har den sødeste måde at vække mig på med sin kolde snude og våde tunge - Nå men så skal der jo nok laves lort tænkte jeg - men nej det skulle han så ikke.
Ind i seng igen - men der ville ikke falde ro over drengen så til sidst brummede mor tydeligt at nu kunne han godt lægge sig ned.
Det gjorde han så en times tid - herefter forlod han soveværelset og vi kunne høre ham pusle i stuen.
Det gik ikke så lang tid før han så afleverede nærmeste hele sin aftensmad fra dagen før - den kloge dreng var så skarp at ramme dynetæppet han bruger som håndklæde og som ligge helt udbredt på guldtæppet i stuen.
Mor her blev jo helt ked af det fordi jeg ikke gik ud med ham da han bad om det -
Efter en snak med dyrlægen, der er noget bekymret for den bette skid, besluttede hun at starte ham op på noget mavesårsmedicin, hvis det alligevel er det smertestillende medicin han fik, som driller - plus forlænge behandlingen med Antepsin (styrker slimhinderne i mave/tarm) samt skrue ned for madportionerne.
Huni har en gluppende appetit så det er svært at vurdere om han er dårlig eller hvad der ellers plager ham- inde er han stille, hvilket er normalt for ham, ude er der efterhånden gang i ham med hensyn til lugte og andet spændende.
Men tydeligt er det dog, at han ikke har så mange kræfter og hurtigt bliver langsom i sin gang -
Den stakkels dreng er snart ikke andet end skind og ben.