Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Det rene lort

HuniPosted by Annie Larsen Fri, August 30, 2019 20:43:35

Min næstsidste sætning i sidste blogindlæg:

”Indvortes kan det konstateres at Hunis tarm er 100% i orden- han skider fuldstændig normalt og i en konsistens man kun kan blive glad i låget af.”

Den holder så ikke længere.smiley

August måned har i den grad været med ” en tarm med periodiske forstyrrelser” – det afstedkom med en total nedsmeltning i sidste weekend.

Der havde over nogle dage været noget ”uro” – så da vi var til sundhedskomtrol (23.8) bad jeg om en Giardia test (for en sikkerheds skyld) – den var så heldigvis negativ.smiley

Søndag d. 25.8 meldte der sig så en akut diarre, der absolut skulle tjekkes af en dyrlæge- Fru Larsen ved om nogen, hvor hurtigt en hund går i væskeunderskud – Det kunne så heldigvis konstateres at ”der var Huni ikke” – så en masse ”stoppende” og dietfoder med hjem så bedres Hunivaps ganske hurtigt.

Men om jeg begriber, hvorfor Huni skal plages på den konto – han får tip top foder- rene økologiske tyggeting- hovedsaligt Wolfspirrit/fisk og kyllingepølser(uden gluten) til træning- Jeg har virkelig søgt i min hjerne for at finde et mønster – og men er helt ”blank” for, hvad der kan udløse ”den dårlige lort”-

Pt er Huni tilbage med fin lort – smiley

Vagtdyrlægen, der grundigt gennemgik Hunis sygejournal kunne se, at det jo var sket nogle gange at han havde disse ” diarreer” – ”Er han Stresset” – var et af spørgsmålene! – Ja – Joo ,: siger Fru Larsen: han er jo en hund der kører i et højt gear.

Bakteriefloraen viste ikke noget unormalt.

Nu er vi efter 5 dages pause så småt startet træning op – Det jeg nu vælger er at separere ”wolfspirrit” – nedgradere ”godbidderne” til det halve , hvilket så også giver kortere træningssession.

Det skal siges vi hen over sommeren har trænet rigtig meget – et sommerkort på garbogård- giver rig mulighed for så meget god træning at man (Huni) måske kunne ende med en ”overfodring”, hvilket er min eneste analyse på problemet lige nu.smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.