Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Nose Work med forstyrrelser

TræningPosted by Annie Larsen Sat, January 14, 2017 20:23:14

Nose Work timen i dag var henlagt til Ørnebjergvej i Ølstykke, nærmere bestemt Faktas Parkeringsplads.

Det blev en dag med store udfordringer for den lille mand – dette til trods arbejde han flot med næsen.smiley

Huni er ikke begejstret for bilkørsel – selv om det går fremad med denne event – vil han helst forlade øsen ligeså snart vi kommer frem og særlig opspændt er han når vi lander på nye matrikler.

Og det var det bestemt i dag.

Han brokkede sig ganske gevaldigt og meget længe, fordi han skulle vente på at mor (og de andre kursister) fik de mundtlige instrukser på dagens søgeopgaver.

Da han så endelig fik lov at komme ud, var det også galt for der var alt for meget nyt, hvilket han højlydt gjorde opmærksom på.smiley

Huni er rigtig god til at passe på sig selv – helt omvendt af Tira der altid forventede at jeg klarede paragrafferne – Det har sine udfordringer for os begge idet jeg har svært ved at trænge igennem frontallapperne på min dreng og Huni på at holde fokus på den opgave han bliver sat på.smiley

Men hold op det var god træning for os begge. Huni kunne alligevel godt arbejde flot med næsen, dog har det sikkert ikke set helt kønt og kontrolleret ud.

Huni fanger duften hurtigt (på det niveau han nu er).smiley

Vi fik stor ros af instruktøren ved det søg, hvor vi ikke havde fået vist hvor duften var gemt. Huni fandt som denne eneste af seks hunde duften uden hjælp, at mor her så ikke var så skarp i roen at kunne læse den dygtige hund håber jeg kan tillægges begyndervanskeligheder.

Vi glæder os helt vildt til næste lørdag, hvor der igen er Nose Work for hundetosser.smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.