Min Blog

Min Blog

Min Blog

Hverdagsliv med nu kun en Islandsk Fårehund i huset

Fru Larsen i knæ ved ÅH-finalen

PrøvelserPosted by Annie Larsen Sun, November 04, 2018 20:39:19

2018 har været vores år. Målet har absolut været at kvalificere os til DKK`s kreds DM og DKK`s Årets Hund finale i rally.

DM er der skrevet om – vi fik en flot bronceplads – og jeg er så stolt af min bette duracelvuf.smiley

Årtes Hund finalen blev afviklet lørdag d. 3.11. i Messecenter Herning samtidig med udstilling.

Huni og jeg lå på en delt 2. plads og der skulle ikke så meget til før den kunne ændres til en lavere placering.

Nu var placeringen ikke det væsentligste – Primært var det at være kvalificeret og have en fest sammen med alle de øvrige rallydeltagere. Stemningen er helt speciel og jeg forstå godt ”man ” gerne vil have denne oplevelse med sig.

Vi ankom til hallerne i god tid, så territoriet kunne afpisses og afmystifiseres.

Men holda kæft et gedemarked – allevegne en larm uden lige – hunde og mennesker i en stor pærevælling.smiley

Jeg fandt med noget besvær hal J, hvor rally-finalen skulle afvikles – kunne bosætte mig ved gode rallyvenner og konkurrenter i samme klasse.

Huni virkede nu egentlig ikke særlig påvirket. Han opførte sig faktisk helt eksemplarisk.smiley

Dommerpanelet bestod af to fra DKK og en fra DCH – En stor tak til disse for deres koloenorme engagement og karma for at give os deltagere en kæmpe oplevelse med hjem i rygsækken. De knoklede løs for os uden at får vådt eller tørt, før sidste klasse, hvor der blev leveret fødselsdagsboller med smør og marmelade fra en af deltagerne.

Øvet bane var bestem ikke hverken svær eller drilagtig – dog blev omgivelserne så svære for nogle at det kostede rigtig mange point.

Huni virkede hverken stresset eller på anden måde påvirket inden start. Det skulle dog vise sig ikke at holde ret længe – en svær langside fik ham i gø-mode, hvilket ikke sker ret tit. Efter lidt rod kom vi videre, men efter skilt 10 stod han helt af og forlod pladssiden.smiley

I et splitsekund var jeg ved at finde snoren og sætte den på ham – i samme sekund tænkte jeg ”det duer ikke – vi skal kunne uden at han ”kables”. Så Fru Larsen satte sig ned på knæ fik Huni i en ”sit” og så talte jeg til ham – hvad jeg sagde kan jeg ikke huske, det tog kun få sekunder – men ro på ham det kom der og vi gik resten af banen uden slinger i valsen.smiley

Da nærmeste konkurrent endte efter Huni beholdte vi vores podieplads og kunne hjembringe os endnu en flot bronceplacering.smiley

En stor tak til arrangørerne for at gøre dette muligt for alle os rallynørder –smiley

Huni og jeg har nu gået vores sidste øvetklasse – næste uge debuterer vi i ekspert.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.